Redacteur Cliëntenportaal - Zwolle

Toegevoegd op: 14-01-2021
Vacaturenummer: 330

Voor het Cliëntenportaal van de RIBW Groep Overijssel is Bureau Opstart per direct op zoek naar een vrijwilliger in de functie van:

Redacteur Cliëntenportaal m/v

(8 uur per week)

Algemene informatie:

De RIBW Groep Overijssel biedt (woon)begeleiding en dagbesteding aan mensen die te kampen hebben met de gevolgen van psychiatrische problemen. Wij begeleiden ook mensen met chronische verslavingsproblematiek. Cliënten kunnen begeleiding vragen afhankelijk van individuele behoefte op psychosociaal en/of praktisch gebied.

De RIBW Groep Overijssel hecht groot belang aan inspraak van cliënten. Medezeggenschap vindt plaats op Overijssels niveau door de Centrale Cliëntenraad. Op lokaal niveau zijn de Partnerberaden van groot belang. Voor communicatiedoeleinden beschikt de CCR over verschillende instrumenten waaronder het zogenoemde Cliëntenportaal. Dit is een digitale omgeving waarin cliënten actuele informatie kunnen vinden.

Functiebeschrijving:

Als Redacteur Cliëntenportaal ga je één maal per week samen met collega’s op locatie werken aan de vulling van het Cliëntenportaal.  Je plaatst nieuwsberichten op de site en houdt o.a. de agenda bij. De meeste informatie zal worden aangeleverd maar er wordt ook verwacht dat je zelf op zoek gaat naar leuke informatie en nieuws  om te delen met cliënten. Verder kan het zijn dat er gevraagd wordt op pad te gaan om, bijvoorbeeld, een verslag van een evenement te schrijven.

Functie-eisen:

Voor de functie zijn de volgende vaardigheden van belang:

  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Affiniteit met tekstschrijven
  • Handig zijn in het gebruik van computer
  • Bereidheid om te leren werken met het CMS (Typ03)
  • Creatief en flexibel
  • Werken in een team
  • Interesse in fotografie is een pre

Arbeidsvoorwaarden: Bureau Opstart zorgt voor de uitzending van de medewerker. Er wordt een vrijwilligers-contract getekend met een proeftijd van 2 maanden. Het contract is voor bepaalde tijd. Er wordt een vrijwilligersvergoeding geboden afhankelijk van je uitkeringssituatie. Voor het aanvaarden van het werk vragen wij een VOG (Verklaring omtrent Gedrag).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bureau Opstart Zwolle tel. 038-4556427 op de dinsdag of donderdag van 09:00 – 12:00 of mail naar opstartzwolle@ribwoverijssel.nl.


Bekijk alle vacatures

Bekijk alle vacatures in Zwolle
Print Friendly, PDF & Email