Kookvrijwilliger bij de Herberg - Zwolle

Toegevoegd op: 18-04-2019
Vacaturenummer: 606

Vind jij het leuk om een lekkere maaltijd te verzorgen, jouw kookvaardigheden over te brengen aan anderen en daarbij wat te betekenen voor dak- en thuislozen in Zwolle? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Beschermd Wonen de Herberg is op zoek naar een kookvrijwilliger. Binnen Beschermd Wonen (BW) van de Herberg wonen vijftien mensen die werken aan hun herstel. Het doel is dat cliënten van de BW doorstromen naar een nieuwe woonplek, al dan niet begeleid. Hierbij is het van belang dat zij huishoudelijke vaardigheden beheersen. Een van die vaardigheden is koken.

Binnen de BW wordt er door cliënten voor medecliënten gekookt. Hierbij worden ze ondersteund door een vrijwilliger. De cliënt en kookvrijwilliger doen samen boodschappen en zorgen dat er een maaltijd op tafel staat. Door jouw enthousiasme zullen de cliënten ervaren hoe leuk en gemakkelijk koken kan zijn.

Wij vragen

  • Je hebt affiniteit met de doelgroep dak- en thuislozen
  • Je komt minimaal een keer per week of een keer per twee weken op een vaste dag koken van 15:00-18:30
  • Je bent zelfstandig, geduldig en vriendelijk
  • Je bent trouw in je afspraken

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

  • Een leuke en leerzame vrijwilligersfunctie in een boeiende organisatie
  • Waardering, gezelligheid en begeleiding
  • WA-verzekering voor de uren dat je actief bent

Arbeidsvoorwaarden: Bureau Opstart zorgt voor de uitzending van de medewerker. Er wordt een vrijwilligers-contract getekend met een proeftijd van 2 maanden. Het contract is voor bepaalde tijd. Er wordt een vrijwilligersvergoeding geboden afhankelijk van je uitkeringssituatie. Voor het aanvaarden van het werk vragen wij een VOG (Verklaring omtrent Gedrag).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bureau Opstart Zwolle tel. 038-4556427 op de dinsdag of donderdag van 09:00 – 12:00 of mail naar opstartzwolle@ribwgo.nl.

 

 

 


Bekijk alle vacatures

Bekijk alle vacatures in Zwolle
Print Friendly, PDF & Email