Dierenverzorg(st)er gezocht voor de Kievitsbloem - Zwolle

Toegevoegd op: 25-06-2019
Vacaturenummer: 707

Het woon-zorgcentrum de Kievitsbloem is onderdeel van Driezorg, stichting  voor wonen, welzijn & zorg. De Kievitsbloem biedt ouderen woonruimte, een scala aan zorgdiensten en een breed activiteiten/welzijnsaanbod.
Op de locatie bevindt zich een dierenweide, met o.a. een Geitenpaleis. Deze dierenweide wordt door vrijwilligers onderhouden.

Functie-informatie:

De dierenweide een aantal geitjes en wat kippen. Deze dieren moeten 7 dagen per week verzorgd worden. Dat gebeurt via een rooster dat door de vrijwilligers zelf wordt opgesteld.
De werkzaamheden vergen ongeveer een half uur tot een uur per dag. De vrijwilligers zijn gezamenlijk verantwoordelijk voor een goede gang van zaken, inclusief het ondervangen van afwezigheid van vrijwilligers door bv. ziekte of vakantie. De werkzaamheden kunnen omschreven worden als rustig, in een vriendelijke omgeving voor senioren.

Als dierverzorger doe je met name de volgende werkzaamheden:

– Het schoonmaken van waterbakken en het geven van nieuw/schoon water- Het voeren van de dieren- Het doorgeven van bijzonderheden inzake de dierenweide- Af en toe schoonmaken van de hokken- Er voor zorgen dat de dierenweide een nette en opgeruimde indruk maakt

Wij vragen:

  • Betrouwbaarheid: wanneer je dienst hebt, moet je komen. De dieren zijn afhankelijk van verzorging.
  • Kunnen samenwerken, vriendelijk en enthousiast zijn.
  • Zelfstandig kunnen werken

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

  • Een leuke en leerzame vrijwilligersfunctie in een boeiende organisatie
  • WA-verzekering voor de uren dat je actief bent
  • Reiskostenvergoeding

Informatie:

Als vrijwilliger wordt je regelmatig via nieuwsbrieven op de hoogte gehouden van ontwikkelingen binnen Driezorg en de Kievitsbloem. Daarnaast wordt er jaarlijks een gezellige vrijwilligersactiviteit georganiseerd en kun je gratis gebruik maken van de dienstverlening van inkoopvereniging Over de IJssel.

Arbeidsvoorwaarden: Bureau Opstart zorgt voor de uitzending van de medewerker. Er wordt een vrijwilligers-contract getekend met een proeftijd van 2 maanden. Het contract is voor bepaalde tijd. Er wordt een vrijwilligersvergoeding geboden afhankelijk van je uitkeringssituatie. Voor het aanvaarden van het werk vragen wij een VOG (Verklaring omtrent Gedrag).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bureau Opstart Zwolle tel. 038-4556427 op de dinsdag of donderdag van 09:00 – 12:00 of mail naar opstartzwolle@ribwgo.nl.

 


Bekijk alle vacatures

Bekijk alle vacatures in Zwolle
Print Friendly, PDF & Email