Chauffeur voor de dagbesteding, gemeente Steenwijkerland - Zwolle

Toegevoegd op: 14-02-2019
Vacaturenummer: 601

Voor onze dagbesteding in Steenwijk is Bureau Opstart per direct op zoek naar (een) vrijwilliger(s) in de functie van:

Chauffeur (m/v)

(Werkdagen en tijden in overleg)

 

Algemene informatie:

De RIBW Groep Overijssel staat voor Regionale Instelling Begeleiding Wonen in Overijssel. Zij begeleiden mensen met psychiatrische en/of psychosociale problemen op het gebied van wonen, werken en leren, onder andere bij het huishouden, het vinden van (vrijwilligers)werk of een opleiding, of op administratief gebied. De RIBW ondersteunt cliënten zodat deze zo zelfstandig mogelijk mee kunnen doen in de maatschappij, en biedt handvaten om te werken aan hun eigen herstel.

 

Functiebeschrijving:

Wij zijn op zoek naar vrijwilliger(s) die mensen willen ophalen en weer naar huis willen brengen en eventueel hand- en spandiensten willen verrichten zoals een boodschap doen en assisteren bij activiteiten. Het werk is in de gemeente Steenwijkerland. Wij zoeken vrijwilligers die beschikbaar zijn op maandag de gehele dagen op dinsdag-, donderdag-, en vrijdagochtend.

 

Functie-eisen:

  • Open, enthousiaste houding
  • Beschikken over inlevingsvermogen, je kunnen verplaatsen in de situatie van de ander Bureau Opstart zorgt voor de uitzending van de cliënt. Met Bureau Opstart wordt een vrijwilligerscontract getekend. Er geldt een proeftijd van 2 maanden. Het contract is voor bepaalde tijd. Je hebt als vrijwilliger een aanspreekpunt binnen het begeleidingsteam van de dagbesteding, waar je met al je vragen terecht kan.Informatie:
  •  
  • Arbeidsvoorwaarden:
  •  

Nadere informatie over de vacature is te verkrijgen bij Bureau Opstart, tel. 038 455 6427.

 

Sollicitatie:

Je brief met CV kan je richten aan Bureau Opstart, RIBW Groep Overijssel, Dr. Klinkertweg 2, 8025 BS, Zwolle, of per mail naar opstart@ribwgo.nl.

 


Bekijk alle vacatures

Bekijk alle vacatures in Zwolle
Print Friendly, PDF & Email