Bakkers bij Gewoon Appeltaart - Zwolle

Toegevoegd op: 07-05-2019
Vacaturenummer: 625

Lijkt het je leuk om met een diverse groep collega’s taarten te maken? Dan ben je bij Gewoon Appeltaart aan het goede adres! We bieden een vertrouwde werkomgeving waar je in je eigen tempo kunt helpen de lekkerste taarten en koeken te maken!

In samenwerking met organisaties probeert Gewoon Appeltaart de afstand tot de arbeidsmarkt van onze cliënten te verkleinen of een nuttige daginvulling aan te bieden.

We vinden het belangrijk dat je je talenten kunt ontdekken en/of verder kan ontwikkelen in het bedrijfsleven of je persoonlijke leven.

Wij vragen

  • Je bent trouw in je afspraken.
  • Je houdt van samen bakken.

Wat hebben wij de vrijwilliger te bieden?

  • Een leuke vrijwilligersfunctie waarin je in overleg met ons je dagdelen en uren in kunt delen.
  • Er is altijd een begeleider aanwezig op de werkplek.

Arbeidsvoorwaarden: Bureau Opstart zorgt voor de uitzending van de medewerker. Er wordt een vrijwilligers-contract getekend met een proeftijd van 2 maanden. Het contract is voor bepaalde tijd. Er wordt een vrijwilligersvergoeding geboden afhankelijk van je uitkeringssituatie. Voor het aanvaarden van het werk vragen wij een VOG (Verklaring omtrent Gedrag).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bureau Opstart Zwolle tel. 038-4556427 op de dinsdag of donderdag van 09:00 – 12:00 of mail naar opstartzwolle@ribwgo.nl.

Je mag altijd langskomen bij ons aan de Morsestraat 7 te Zwolle om eerst eens een kijkje te nemen!

 

Werk je liever alleen? We hebben ook een aantal stiltewerkplaatsen. Werkzaamheden die je hier kunt uitvoeren zijn bijvoorbeeld inpakwerk, stickeren, afwegen van grondstoffen, stempelen en kleine schoonmaakklussen.


Bekijk alle vacatures

Bekijk alle vacatures in Zwolle
Print Friendly, PDF & Email